top of page

Strukturen

 

I RAM tilbyder vi forskellige muligheder, alt efter ønske og klassetrin. For de fleste (2.-9. klasse) kan man vælge enten en hel pakke, der består af instrumentalundervisning og band eller en halv pakke, der består af kun én af delene. Herudover tilbyder vi forskellige gratis tilbud henover året. Vi anbefaler, at man vælger den hele pakke, da det giver langt den bedste forudsætning for en musikalsk udvikling, både at have sammenspillet med andre i bandet og muligheden for fordybelse i instrumentet.

 

Instrumentalundervisningen foregår for de flestes vedkommende på mindre hold af 2-3 af gangen i 20 minutter. Dette kan dog variere efter skøn. Sammenspilsundervisningen varer 40 minutter.

 

For 0. og 1. klasse tilbyder vi Musikkarrusellen, som giver en god introduktion til alle de forskellige instrumenter. Varighed: 30 minutter.

 

Læs mere om de enkelte fag i menupunktet Fagene.

Undervisningen foregår i Gudenåskolens musiklokaler og starter kl. 13.30, når de mindste klasser får fri. Generelt så skemalægges undervisningen, så de yngste kommer til først, men vi tager også så vidt muligt hensyn til busbørn og andre behov. Det kan man notere i tilmeldingen.

 

 

Pris

Priserne tæller for et års undervisning, dvs. 27 undervisningsgange + diverse koncerter i løbet af året. Pengene opkræves via skolepengene over 10 måneder fra september-juni. Ved afmelding midt i året, træder afmeldingen først i kraft fra næste måneds opkrævning.

 

Hel pakke: 3.850,-

Halv pakke: 2.250,-

Tillæg for ekstra fag: 1.650,-

Musikkarrusel: 1.850,-

bottom of page