top of page

RAMSK

Rytmisk workshop m. overnatning

5. + 6. november 2022

2015-11-14 07.45.50-kopi.jpg

Elsker du musik? Elsker du at spille sammen med andre? Og vil du gerne udfordres, inspireres og rykke dine musikalske grænser over en intens weekend?

Så er RAMSK workshop på Gudenåskolen det du skal!!!

Workshoppen fokuserer på rytmisk sammenspil, udvikling af musikforståelse, introduktion af nye kunstnere, alternative tilgange til sammenspil og arrangement samt kreativitet, komposition og sangskrivning.

Workshoppen er for aldersgruppen 12-18 år og afholdes på Gudenåskolen i Ry. Vi forventer at oprette 4-5 hold, og undervisningen varetages af en blanding af lærere fra RAM og Kulturskolen Skanderborg.

Udover det intense musikalske fokus er der også fokus på nye bekendtskaber eleverne imellem og det sociale samvær. Lørdag aften er der jam, hygge, bordtennis og snacks!

Det koster kr. 650,- pr. deltager og inkluderer frokost og aftensmad lørdag samt morgenmad og frokost søndag.

 

(OBS: Eliteelever fra Kulturskolen Skanderborg skal ikke betale eller tilmelde sig her - kontakt Jakob Panduro for nærmere info)

RAMSK er et samarbejde mellem Ry's Alternative Musiksmedje og Kulturskolen Skanderborg med støtte fra Skanderborg Festivalklub og Kvickly/Superbrugsen i Ry.

TIDSPLAN

LØRDAG D. 5. NOV.

11.00: Ankomst indkvartering, velkomst

11.30-18.00: Undervisning

18.00: Aftensmad

Derefter jam, hygge, bordtennis mv.

23.00: Godnat!

SØNDAG D. 6. NOV.

8.00: Morgenmad

9-14: Undervisning

15.00: Koncert for forældre og venner

16.00: Tak for i år!

Tilmelding senest 21. oktober

Workshoppen er støttet af Skanderborg Festivalklub og Kvickly/Superbrugsen Ry

1.png
Kvickly logo.jpeg

Underviserne

Jens Munch

Jens er workshopleder og RAM's daglige leder. Han er uddannet kand musicae fra Det Jyske Musikkonservatorium 2009 med klaver og komposition som speciale. Han er initiativtager og leder af det succesfulde Grobund Bandakademi i Aarhus. I Gudenåskolens musiktilbud arbejder han, udover som banddoktor, med at udvikle, tilrettelægge og koordinere undervisningen i RAM.

 

Jens er meget aktiv i det aarhusianske kulturliv, som bl.a. koncert-arrangør og musiker i diverse sammenhænge, bl.a. samt som komponist i bandet ACID PLUTONIUM!

Anker 1

Elsebeth er uddannet Almen Musiklærer fra Det jyske Musikkonservatorium med diplom i arrangement og ensembleledelse. Hun underviser i klaver, trommer, sammenspil og sang i Skanderborg Kulturskole, og har undervist i ungdomsskolen i Ry og Skanderborg. Hun har arbejdet som korleder med mange forskellige kor, og arbejder ind i mellem som freelance workshop instruktør med bl.a. gospel, stomp og orkester.

Elsebeth
Toftdahl

Elsebeth november 2018.JPG

Flere undervisere annonceres løbende....

bottom of page