RAMSK

Rytmisk workshop m. overnatning

16. + 17. november 2019

Elsker du musik? Elsker du at spille sammen med andre? Og vil du gerne udfordres, inspireres og rykke dine musikalske grænser over en intens weekend?

Så er RAMSK workshop på Gudenåskolen det du skal!!!

Workshoppen fokuserer på rytmisk sammenspil, udvikling af musikforståelse, introduktion af nye kunstnere, alternative tilgange til sammenspil og arrangement samt kreativitet, komposition og sangskrivning.

Workshoppen er for aldersgruppen 12-18 år og afholdes på Gudenåskolen i Ry. Vi forventer at oprette 5 hold, og undervisningen varetages af en blanding af lærere fra RAM og Kulturskolen.

Udover det intense musikalske fokus er der også fokus på nye bekendtskaber eleverne imellem og det sociale samvær. Lørdag aften er der jam, hygge, bordtennis og snacks!

Det koster kr. 500,- pr. deltager og inkluderer frokost og aftensmad lørdag samt morgenmad og frokost søndag.

 

(OBS: Spire- og eliteelever fra Kulturskolen Skanderborg skal ikke betale eller tilmelde sig her)

RAMSK er et samarbejde mellem Ry's Alternative Musiksmedje og Kulturskolen Skanderborg med støtte fra Skanderborg Festivalklub og Kvickly/Superbrugsen i Ry.

TIDSPLAN

LØRDAG D. 16. NOV.

11.00: Ankomst indkvartering, velkomst

11.30-18.00: Undervisning

18.00: Aftensmad

Derefter jam, hygge, bordtennis mv.

23.00: Godnat!

SØNDAG D. 17. NOV.

8.00: Morgenmad

9-14: Undervisning

15.00: Koncert for forældre og venner

16.00: Tak for i år!

Workshoppen er støttet af Skanderborg Festivalklub og Kvickly/Superbrugsen Ry

1.png
Kvickly logo.jpeg

Underviserne

Jens Munch

Jens er workshopleder og RAM's daglige leder. Han er uddannet kand musicae fra Det Jyske Musikkonservatorium 2009 med klaver og komposition som speciale. Han er initiativtager og leder af det succesfulde Grobund Bandakademi i Aarhus. I Gudenåskolens musiktilbud arbejder han, udover som band- og klaverunderviser, med at udvikle, tilrettelægge og koordinere undervisningen.

 

Jens er meget aktiv i det aarhusianske kulturliv, som bl.a. koncertarrangør og musiker i diverse sammenhænge, bl.a. samt som komponist i bandet ACID PLUTONIUM!

 

Johannes Bohn

Johannes har spillet trommer siden han var 9 år gammel og har bred erfaring med undervisning af både begyndere og øvede. Johannes gik som barn på Aarhus Friskole i Stavtrup, hvor musik har rollen som en naturlig kilde til fællesskab og sjov for eleverne. Siden har han studeret musik på Klejtrup Musikefterskole, derefter jazz-trommer på Fridhems Folkhögskola i Sverige og dernæst et semester på det anerkendte jazzkonservatorie Koninklijk Conservatorium i Den Haag i Holland.

Selvom Johannes har studeret og spillet meget jazz, så er soul, funk og hip-hop Johannes’ musikalske base fra barnsben. Derfor kan undervisningen rette sig mod stort set alle genrer. Vigtigst er, at der arbejdes med en genre/et udtryk, som eleven synes er sjovt!

Johannes Bohn.jpg

Stinne

Schwartz

Stinne er sangerinde og mangeårigt medlem af vokalensemblet Vocal Line, der har optrådt med bl.a. Rolling Stones, Bobby McFerrin, Mads Langer, Tina Dickow og TV2. Hun har derudover stået på scenen i mange forskellige sammenhænge, bl.a. i improvisationsgruppen Songs of the Moment og festorkesteret PlaylistDK. 

 

Hun arbejder til dagligt på Kulturskolen i Skanderborg som sanglærer, projektleder og talentlinjekoordinator. 

Nicolai

Brandt

Nicolai er fast lærer på Gudenåskolen og en bærende kraft i RAM som underviser og i forbindelse med koncerter og andre arrangementer. Han har tidligere undervist i Ry Musikskole og som sammenspilslærer på Byhøjskolen i Aarhus.

 

I fritiden spiller han med mange forskellige orkestre. 

Nikolaj

svanborg

Nikolaj er uddannet i rytmisk klaver fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg og har mange års undervisningserfaring fra bl.a. Den Rytmiske Aftenskole i Aalborg og Vesterlund Efterskole. Han har spillet og tournéret nær og fjern i et utal af bands med afsæt i alle mulige genre fra klassisk til pop, rock, verdensmusik og jazz.

 

Nikolaj er pianist og komponist i det fremadstormende worldrock band ‘Tundra’, og så er han den ene halvdel af den prisvindende dub-jazzduo ‘Svaneborg Kardyb’.

Nikolaj Svaneborg.jpg

Elsebeth er uddannet Almen Musiklærer fra Det jyske Musikkonservatorium med diplom i arrangement og ensembleledelse. Hun underviser i klaver, trommer, sammenspil og sang i Skanderborg Kulturskole, og har undervist i ungdomsskolen i Ry og Skanderborg. Hun har arbejdet som korleder med mange forskellige kor, og arbejder ind i mellem som freelance workshop instruktør med bl.a. gospel, stomp og orkester.

Elsebeth

Toftdahl

Elsebeth november 2018.JPG