Søren Raaschou

Guitar, bas og ukulele

Nicolai Brandt

Band, karrusel, klaver

Jens Munch

Band og klaver

Margrethe Brok

Klaver

Martin Undall Vrou

Band

Rikke Rusholt

Sang og musikkarrusel

Maja Kjær Jacobsen

Violin

Henrik Larsen

Trommer

 

Jens Munch

Bands, daglig leder

Jens er RAM's daglige leder. Han er uddannet kand musicae fra Det Jyske Musikkonservatorium 2009 med klaver og komposition som speciale. Han er initiativtager og leder af det succesfulde Grobund Bandakademi i Aarhus. I Gudenåskolens musiktilbud arbejder han, udover som bandunderviser, med at udvikle, tilrettelægge og koordinere undervisningen.

 

Jens er meget aktiv i det aarhusianske kulturliv, som bl.a. koncertarrangør og musiker i diverse sammenhænge.

Kontakt: jens@ramry.dk // 26 67 67 13

Kontakt: 26 67 67 13 / jens@ramry.dk

 

Henrik har undervist de sidste 20 år på mange af landets musikskoler og er leder af slagtøjs-uddannelsen på konservatoriet. For 10 år siden skabte han Danish Youth Percussion, som var et landsdækkende ungdomsensemble, der bl.a. turnerede til Sverige og Kina.

I timerne vil vi spille alle de almindelige rytmer og grooves, og vi leger med at finde på rytmer selv, afprøve dem, jamme sammen og i det hele taget få en kreativ måde at spille trommer på. Nogle gange slår vi timerne sammen og kigger på fx stickteknik, eller hvordan man stemmer trommerne.  

Kontakt: 25 53 64 94 / henrik@ramry.dk

Henrik Larsen

Trommer

 

Maja Kjær Jacobsen

Violin

Maja er oprindelig fra Silkeborg-området, og er lige flyttet "hjem" til Jylland efter at have boet på Fyn, Fanø og i København i løbet af de sidste 12 år. 

Hun underviser i folkemusik, og har speciale i traditionsmusik fra Midtjylland, men underviser også i musikken fra resten af Danmark, Norden, England, Irland, Skotland, Canada og USA.

Maja er uddannet musikpædagog og performer i violin fra Folkemusiklinjen på Syddansk Musikkonservatorium i Odense 2012. Hun er også komponist, og forsker i og indsamler traditionsmusik og -sang fra Midtjylland. Derudover har hun boet både i Norge og Irland, og også rejst meget i Sverige og det østlige Canada.

Hun har de seneste 6 år undervist folk i alle aldre i folkemusik; solotimer, hold, workshops og camps (i violin, sang og folkedans!) fra begyndere til øvede, turneret en masse og udgivet flere albums med sine bands Maja & David, Fru Skagerrak og Maskineri, og næste album i rækken udkommer i april 2018. Lige nu underviser Maja også i violin på Aftenskolen i Århus og på Musikundervisning.dk.

Kontakt: 25 37 15 44 / maja@ramry.dk

 

Rikke Rusholt Jørgensen er sanger, sangskriver og musikunderviser. Hun er uddannet i musik og bevægelse fra Det Jyske Musikkonservatorium med hovedfag i rytmisk sang og SDS (sang, dans og spil). Rikke brænder for at arbejde med musik - både som underviser og som udøvende musiker.

Hun er sanger og sangskriver i sit eget kunstneriske projekt, RUSIKA, og hun spiller med i forskellige andre bands som sanger og perkussionist. Derudover er hun også sangskriver for andre kunstnere. Udover at undervise i RAM er Rikke tilknyttet Den Jyske Sangskole, hvor hun underviser i SSB (sang, spil og bevægelse) samt Silkeborg Ungdomsskole, hvor hun underviser i sammenspil og sang.

Kontakt: 23 95 32 92 / rikke@ramry.dk

Rikke Rusholt

Sang og musikkarrusel

 

Søren Raaschou

Band, guitar, bas

Søren Raaschou (født 1981), musiklærer, musiker, guitarist, komponist, innovator og improvisator, er uddannet med kandidatgrad på Det Jyske Musikkonservatorium i guitar og orkesterledelse med speciale i komposition og elektronisk musik.


Sørens musikalske karriere har gennemløbet mange forskellige stilarter. Hans 2 første plader - The Way Forward (2010) og #2 feat. Travis Laplante (2013) tog begge udgangspunkt i jazzverdenen med improvisation som en vigtig kerne. I efteråret 2016 udgiver han en LP med det projektet Schwarze Fiktion, som er et elektronisk rockorkester med fokus på den gode melodi og blandingen af computer og rockguitarer.

Søren arbejder også meget med elektronisk musik, hvor han bruger sin laptop til at programmere unikke effekter til hans musik. Han bygger sine egne instrumenter som han bruger ved siden af guitaren. Derudover har han også en karriere som DJ. 

www.sorenraaschou.dk

Kontakt: soeren@ramry.dk // 21 90 38 62

Kontakt: 21 90 38 62 / soeren@ramry.dk

 

Martin er primært autodidakt, men har også gået 3 år på AM linien(almen musikpædagog) på Det Jyske Musikkonservatorium. Han er guitarist og sanger og har undervist i mange år i guitar både på skoler og efterskoler. Han har sunget i kirkekor i 10 år, og spillet og sunget i bands siden han selv gik i skole.

Martin bor i Ry sammen med sin kæreste og to børn. Han er udøvende i to bands, et 5 mands fest orkester, hvor der spilles alt godt fra ind og udland gennem de sidste 40 år, og en jazz trio bestående af guitar, kontrabas og violin.

Kontakt: 21 18 16 40 / martin@ramry.dk

Martin Undall Vrou

Band

 

Nicolai Brandt

Band, karrusel, klaver

Nicolai er fast lærer på Gudenåskolen og en bærende kraft i RAM i forbindelse med koncerter og andre arrangementer. Han har altid en løsning, når det brænder på! Han har tidligere undervist i Ry Musikskole og som sammenspilslærer på Byhøjskolen i Aarhus.

 

I fritiden spiller han med mange forskellige orkestre. 

Kontakt: 25 70 36 00 / nicolai@ramry.dk

 

Margrethe har spillet klaver, siden hun var 6 år gammel, primært klassisk. På sin uddannelse i musikvidenskab på Aarhus Universitet har hun dog også beskæftiget sig en del med rytmisk klaver og indgået i forskellige sammenspilskonstellationer.

 

Efter at hun blev færdig med sin uddannelse i december 2018, har hun undervist i klaver og er desuden begyndt på en uddannelse i orgel og korledelse på Vestervig Kirkemusikskole. Derudover bruger hun meget tid på at synge i kor. Hun synger i Langenæskirkens kantori, Akademisk Kor Århus og fra januar til juni 2020 afløser hun som korleder i Silkeborg Koret.

Kontakt: 24 63 94 88 / margrethe@ramry.dk

Margrethe Brok

Klaver