top of page

Søren Raaschou

Guitar, bas og ukulele

Jens-1a lille format.jpeg

Jens Munch

Band og klaver

Martin Undall Vrou

Band

Iben_edited.jpg

Iben Barnwell

Klaver

Nicolai Brandt

Band, karrusel, klaver

Nanna billede.jpeg

Nanna Nielsen

Sang & Klaver

Skærmbillede 2020-02-15 kl. 09.55.59.png

Henrik Larsen

Trommer

Jens
Jens-1a lille format.jpeg

Jens Munch

Bands, daglig leder

Jens er RAM's daglige leder. Han er uddannet kand musicae fra Det Jyske Musikkonservatorium 2009 med klaver og komposition som speciale. Han er initiativtager og leder af det succesfulde Grobund Bandakademi i Aarhus. I Gudenåskolens musiktilbud arbejder han, udover som bandunderviser, med at udvikle, tilrettelægge og koordinere undervisningen.

 

Jens er meget aktiv i det aarhusianske kulturliv, som bl.a. koncertarrangør og musiker i diverse sammenhænge.

Kontakt: 26 67 67 13 / jens@ramry.dk

Henrik

Henrik har undervist de sidste 20 år på mange af landets musikskoler og er leder af slagtøjs-uddannelsen på konservatoriet. For 10 år siden skabte han Danish Youth Percussion, som var et landsdækkende ungdomsensemble, der bl.a. turnerede til Sverige og Kina.

I timerne vil vi spille alle de almindelige rytmer og grooves, og vi leger med at finde på rytmer selv, afprøve dem, jamme sammen og i det hele taget få en kreativ måde at spille trommer på. Nogle gange slår vi timerne sammen og kigger på fx stickteknik, eller hvordan man stemmer trommerne.  

Kontakt: 25 53 64 94 / henrik@ramry.dk

Skærmbillede 2020-02-15 kl. 09.55.59.png

Henrik Larsen

Trommer

Iben
Iben_edited.jpg

Iben Barnwell

Klaver

Iben er uddannet AM’er og har undervist 0 - 100 år i EM (rytmik), blokfløjte, tværfløjte, klaver, sammenspil, orkester, drama og dans samt skrevet og instrueret adskillige børnemusicals mm.

Iben er selv udøvende folkemusiker indenfor verdensmusikken og elsker at blande genrer, stilarter, kunstarter, instrumenter og lyd - og ikke mindst at få alle ud på gulvet - store, små, unge og ældre!  Hun har været initiativtager til en lang række lokale projekter og modtog i 2020 Kulturelt Samråd Skives fyrtårnspris “Årets Otto”.

I klaver lærer vi de grundlæggende færdigheder at læse noder og spille med begge hænder, spille små stykker samt akkompagnere.

Kontakt: 23 65 50 55 / iben@ramry.dk

Nanna

Jeg hedder Nanna, årgang 1990, og bor imellem Hedensted og Horsens. Til daglig er jeg folkeskolelærer på en stor skole i Silkeborg, hvor jeg bl.a. underviser i musik.
Her er det mig, som står for al lyd og lys til årets skolekomedie, forårskoncert, skoleband og skolekor. Jeg dækker al musik på mellemtrin (børn i 10-13 års alderen), men kommer nogle gange også ned/op og har de helt små/store.


Ved siden af mit arbejde laver jeg selv musik. Jeg er lige nu i gang med, at indspille et helt album, og tager ud og spiller under kunstnernavnet "Denana" med mit band. Det er i musikken, at jeg får energi. Det er her batterierne bliver ladet op, og også her jeg udfordrer mig selv. Jeg elsker, at blive inspireret af andre mennesker og deres musikaliteter, og glæder mig helt vildt, til at møde alle jer i musikken!

Kontakt: 28 26 49 75 / nanna@ramry.dk

Nanna billede.jpeg

Nanna Nielsen

Sang og Klaver

Søren

Søren Raaschou

Band, guitar, bas

Søren Raaschou (født 1981), musiklærer, musiker, guitarist, komponist, innovator og improvisator, er uddannet med kandidatgrad på Det Jyske Musikkonservatorium i guitar og orkesterledelse med speciale i komposition og elektronisk musik.


Sørens musikalske karriere har gennemløbet mange forskellige stilarter. Hans 2 første plader - The Way Forward (2010) og #2 feat. Travis Laplante (2013) tog begge udgangspunkt i jazzverdenen med improvisation som en vigtig kerne. I efteråret 2016 udgiver han en LP med det projektet Schwarze Fiktion, som er et elektronisk rockorkester med fokus på den gode melodi og blandingen af computer og rockguitarer.

Søren arbejder også meget med elektronisk musik, hvor han bruger sin laptop til at programmere unikke effekter til hans musik. Han bygger sine egne instrumenter som han bruger ved siden af guitaren. Derudover har han også en karriere som DJ. 

www.sorenraaschou.dk

Kontakt: 21 90 38 62 / soeren@ramry.dk

Martin

Martin er primært autodidakt, men har også gået 3 år på AM linien(almen musikpædagog) på Det Jyske Musikkonservatorium. Han er guitarist og sanger og har undervist i mange år i guitar både på skoler og efterskoler. Han har sunget i kirkekor i 10 år, og spillet og sunget i bands siden han selv gik i skole.

Martin bor i Ry sammen med sin kæreste og to børn. Han er udøvende i to bands, et 5 mands fest orkester, hvor der spilles alt godt fra ind og udland gennem de sidste 40 år, og en jazz trio bestående af guitar, kontrabas og violin.

Kontakt: 21 18 16 40 / martin@ramry.dk

Martin Undall Vrou

Band

Nicolai

Nicolai Brandt

Band, karrusel, klaver

Nicolai er fast lærer på Gudenåskolen og en bærende kraft i RAM i forbindelse med koncerter og andre arrangementer. Han har altid en løsning, når det brænder på! Han har tidligere undervist i Ry Musikskole og som sammenspilslærer på Byhøjskolen i Aarhus.

 

I fritiden spiller han med mange forskellige orkestre. 

Kontakt: 25 70 36 00 / nicolai@ramry.dk

bottom of page