top of page

Fagene

Musikkarrusel

0.-1. klasse

Band

2.-9. klasse

Instrumentalfag

2.-9. klasse

Musikkarrusel

Karrusel

(for 0. og 1. klasse)

 

 

Dette tilbud for de mindste er en introduktion til musikken, hvor børnene kommer omkring en masse genrer og får spillet på alle instrumenterne, så de kan få prøvet det hele af.

 

Der er en legende tilgang til undervisningen, som varer 30 minutter pr. lektion.

 

Lærer: Nicolai

Band

Band

(for 2.-9. klasse)

Hvorfor spiller vi egentlig musik? Hvad er motivationen, hvad vil vi med det? Dette spørgsmål vil vi gerne hjælpe jeres unger med at finde ud af, samtidig med at vi spiller en masse fed musik med dem.

 

Vi har alle forskellige indgangsvinkler til faget sammenspil men fælles for os står, at kreativiteten og glæden er i højsædet. Vi vil gerne have vores elever til at tage stilling til det, de spiller og måske også selv bringe idéer til musikken, som vi i fællesskab kan afprøve.

 

Vi skal igennem en masse forskellige numre og genrer, og så skal vi også spille nogle fede koncerter ind imellem, både i og uden for huset.

 

Lærere: JensNicolai & Martin

Instrumentalfag

Instrumentalfag

Guitar, Bas

Ukulele

Sang

Sang

Alle er velkomne uanset erfaring. Vi skal synge det vi har lyst til! Vi skal lære lidt om, hvordan man kan bruge kroppen til at hjælpe sig når man synger. Åndedræt, afspændthed, klanglig frihed og udtryk er nogle af de fokusområder vi vil komme omkring. Der er mulighed for at lære at spille klaver til den sang man synger, hvis man har lyst til det.

 

Lærer: Nanna

Saxofon

Saxofon

Det ser indviklet ud, men det er faktisk slet ikke så svært at gå til, som man skulle tro.

 

Vi arbejder med de grundlæggende færdigheder, såsom blæseteknik og fingerstilling. Vi spiller numre, men vi skal også arbejde med improvisation.

 

Der er mulighed for at låne en saxofon, så man kan prøve det lidt af, inden man køber sin egen. Dette skal aftales aftales nærmere med Jens.

 

Lærer: Jens

Guitar

Guitar

Guitar er for alle - fra begyndere til meget øvede. Vi vil komme omkring akkorder, riffs, at spille solo/improvisere og meget mere. Uanset hvilken genre du er til, rock, pop, jazz, metal, country, surf, folk, indie, etc. etc. For de mere øvede er der også mulighed for at lære om skalaer og teori.

Lærer: Søren

Bas

Bas

Bas er for alle - fra begyndere til meget øvede. Vi vil komme omkring de fedeste basgange og riffs fra alle genrer. Der vil især være fokus på at lære at håndtere instrumentet godt fra starten og senere udvide med teknikker som plekter og slap-bas.

Musikhistorie, teori og noder bliver listet ind, så det bliver endnu sjovere og nemmere at spille. Der vil også være mulighed for at prøve eller vælge at spille på kontrabas.


Lærer: Søren

Ukulele

Ukulele

Nu kan man også gå til Ukulele i RAM! Du vil lære de mest basale akkorder og teknikker til at spille mange forskellige sange. Ukulelen er et dejligt instrument i sig selv, men derudover er det også en god introduktion til senere at gå videre med guitaren, hvis man er begynder. Der ud over er ukulelen billig i anskaffelse.

Lærer: Søren

Klaver

Klaver

Vi skal rundt på klaveret. Vi skal lære at akkompagnere til en sang, spille akkorder, melodier og improvisere. Undervisningen tilrettelægges efter den enkeltes ønsker og behov, men tager udgangspunkt i motivation og glæden ved at spille.

Lærer: Nicolai & Nanna

Trommer

Trommer

Når vi spiller trommer, gør vi det først og fremmest for at nyde at spille musik! Når vi nyder det, og leger med rytmerne, så bliver vi også bedre.

I undervisningen er fokus altid på at skabe musik! Om vi arbejder med motorik, klang, puls, underdeling, følelse, teknik eller improvisation skal det altid handle om musik.

Lærer: Henrik

bottom of page